Stelt u zich eens voor. U staat op het kleinschalige huisjespark ´t Hoogelandt, aan de rand van het Texelse bos en op een kilometer afstand van het strand. U bent nog maar een paar passen verwijderd van de drie prachtige vakantiehuizen van Groenendaal Texel.

Kom, we kijken even binnen

Kom, we kijken even binnen

Zowel in als rond de woningen ziet u het gevoel voor styling van eigenaresse Niesje Strick terug. Eén van de huizen is al veertig jaar in het bezit van haar familie. Niesje heeft alle drie de Texelse vakantiewoningen onlangs grondig opgeknapt.

Paradijs op Texel

Paradijs op Texel

Ze wilden graag een klein, verscholen paradijs maken, de Texelliefhebbers die ruim 55 jaar geleden ´t Hoogelandt creëerden. Dat is gelukt. Er staat een zestigtal vakantiehuizen, met een ruime tuin, omringd door hagen en weelderig groeiende rozebottelstruiken. De drie mooiste, meest sfeervolle woningen op het park zijn van Niesje Strick van Groenendaal Texel.

Waar liggen de huizen van Groenendaal Texel?

Waar liggen de huizen van Groenendaal Texel?

De huizen van Groenendaal Texel liggen aan de rand van ´t Hoogeland, op enkele meters afstand van de bospaden die u door de Texelse Dennen en naar het strand van Paal 17 leiden. Op dit natuurlijke kruispunt liggen de drie vierpersoonshuizen van Groenendaal Texel: Klaproos, Sparappel en Roos. Zij staan op enkele tientallen meters van elkaar, aan een autoluw pad omringd door bomen en hagen. Dit maakt deze vakantieplek op Texel ideaal voor een vakantie met bijvoorbeeld meerdere gezinnen en vrienden; iedereen kan zich naar eigen behoefte terugtrekken in zijn eigen huis of bij elkaar binnenlopen.

Inrichting en luxe

Inrichting en luxe

De drie huizen hebben alle drie een zo gastvriendelijk mogelijke en indeling. Alle ruimtes zijn voor u ingericht met topkwaliteit meubels en accessoires. Denk aan een ligbank die u het liefst mee naar huis neemt, Smeg koelkast, servies van Bowls and Dishes, beddengoed en badjassen van Hilfiger en ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Elke woning heeft een gashaard. De sfeer, kleur en inrichting is in alle vakantiehuizen verschillend. Kortom, elk huis heeft zijn eigen identiteit.

Vakantie met vrienden op Texel

Vakantie met vrienden op Texel

De huizen zijn allemaal ingericht op vier personen. Daarmee zijn ze geschikt voor families, stellen en een groep vriendinnen of vrienden die een bijzondere vakantie op Texel willen ervaren. In beide slaapkamers staan twee éénpersoons boxspringbedden.

Vind ons hier via Google Maps Hoe luxe wilt u het hebben?