• Texelse strandvakantiesfeer

  Texelse strandvakantiesfeer

  In dit vierpersoonshuis op Texel ligt eigenaresse Niesje Strick's hart en is ooit de basis van haar Texelliefde gelegd. Het is al veertig jaar in het bezit van haar familie en zij bracht er veel vakanties en weekenden door. De ondernemende eilandvrouw heeft het verbouwd tot een warm aanvoelend en stijlvoel vakantiehuis. Niesje: "Elke keer als ik er binnenstap, merk ik dat die heerlijke strandvakantiesfeer van toen in en om dit vakantiehuis op Texel nog altijd voelbaar is."

 • Grote tuin met terras

  Grote tuin met terras

  Als u door de ramen van het huisje naar buiten kijkt, ziet u een grote tuin en een terras, met uitnodigend mooie en comfortabele tuinmeubels. De open keuken hebben wij ingericht met spullen van topkwaliteit, waarmee u met veel gemak iets heerlijks op tafel zet voor uw vrienden, familie en geliefden. Aan de massief houten eettafel is meer dan genoeg ruimte voor alle vakantiegenoten. Kortom, als u hier om zich heen kijkt, merkt u dat alles klopt en aanvoelt als een warm en sfeervol vakantiehuis.

 • De fazant pikt een graantje mee

  De fazant pikt een graantje mee

  Terwijl u zich in de namiddag rond de warme gashaard of op de bank nestelt, kunt u in de tuin zien hoe vogels en konijnen rond het huis scharrelen. Een aantal huizen krijgt regelmatig bezoek van fazanten, die beleefd een graantje meepikken. Vooral als u een paar kruimels van de ontbijttafel achterlaat in de tuin, zijn zij u dankbaar. Waar komen deze dieren vandaan? Uit het naastgelegen bos (op 10 meter van uw huis) en een uitgestrekt duingebied, waar in de zomer de duindoorn en de heide volop bloeit (op 200 meter afstand).

 • Foto's

indeling, luxe en inrichting direct boeken