Trek na een douche onze zachte badjassen aan en laat uw voeten genieten van de behaaglijke vloerverwarming. Kruip na een ontspannen avond onder ons heerlijk ruikende beddengoed. Nu de dagen korter en frisser worden, zijn onze vierpersoonshuizen op Texel het perfecte toevluchtsoord. Vlakbij zee en aan de bosrand.

LiselotteSchoo Groenendaal 4pers 22juni16 1036

33LiselotteSchoo Groenendaal 4pers Deel1

19LiselotteSchoo Groenendaal 4pers Deel1

De huizen zijn niet alleen een heerlijke plek, het systeem achter de schermen functioneert ook heel prettig en we investeren veel tijd in een milieuvriendelijke en duurzame werkwijze. Ik vind dat niet alleen de buitenkant moet kloppen: de liefde en toewijding achter de schermen geeft alles extra glans.

Dit is mijn derde jaar als verhuurder en eigenaar van de huizen van Groenendaal op Texel en elk jaar doen we meer inzichten op die het verhuurwerk leuker maken. Inmiddels heb ik een vast duo van mensen om me heen, dat mij helpt om inhoud te geven aan het Texelse ‘gastvrouwschap’. Zij laten de mooie, luxe huizen op Texel extra stralen. Hieronder kunt u lezen hoe zij dat doen.

Waarom ruikt ons beddengoed zo lekker?

Allereerst wil ik je vertellen over de plek, waar wij het meeste achter-de-schermenwerk voor de vakantiehuizen doen.

Achter mijn huis heb ik een mooie ruimte, met grote ramen die uitzicht bieden op een groot weiland. De rand van het Texelse dennenbos kun je vanaf deze werkplek duidelijk zien. In de zomer zie je de torenvalken heen- en weer vliegen naar de nestkasten, om hun hongerige jongen te voeden. Elk jaar kiest een broedend paartje voor deze plek.

Ooit had ik het plan om in dit bijgebouw achter mijn woonhuis een eigen atelier in te richten. Uiteindelijk heb ik het omgetoverd naar ‘Sjakies chocoladefabriek’ van Groenendaal Texel Vakantiehuizen. Hier wassen, drogen en strijken twee dames de handdoeken, keukendoeken, strandlakens en het beddengoed. Ook de complete voorraad van extra servies, keukengerei en de mooiste zeepjes staan geduldig te wachten op de volgende gasten. De ochtend voordat de nieuwe gasten arriveren, neemt het schoonmaakteam alle benodigde spullen mee naar de vakantiehuizen in het bos. Veel mensen vinden ons beddengoed en de handdoeken zo heerlijk ruiken: dat komt omdat wij alles zelf wassen met het beste wasmiddel.

schoonmaakservice vakantiehuis texel vierpersoons

prachtige handdoeken vakantiehuis texel

uniek serviesgoed vakantiehuis op texel vierpersonen

Verse bloemen maken gelukkig

Tussen het strijken en wassen door, plukt het schoonmaakteam de bloemen uit de speciaal ingerichte cottagetuin. Als u aankomt, staan er op verschillende plekken in het huis vazen en vaasjes met bloemen voor u klaar. Van het voorjaar tot de herfst staan in onze tuin prachtige bloemen. Dat hebben we voor elkaar gekregen dankzij een planten en- bloemenadvies van tuincentrum Halsema, dat hier vlakbij ligt. Maakt de tuin zich op voor de winterse kou en trekken de bloemen zich terug? Dan halen wij bloemen bij onze favoriete Texelse bloemenwinkel Bloem.

verse bloemen op tafel groenendaal vierpersoons huis texel

verse bloemen in uw vakantiehuis

pluktuin groenendaal texel

De vierpersoons huizen op Texel maken wij schoon met Jemako

Schoonmaken in Groenendaal Texel is een verhaal apart, omdat wij werken met het milieuvriendelijke merk Jemako. Dit is een Duits schoonmaaksysteem van onverslijtbare doeken, vloerwissers en duurzame schoonmaakproducten. De schoonmaakmiddelen zijn vriendelijk voor het milieu en de handen van de schoonmakers. Zo bevatten de producten geen bleekmiddel en andere chemische toevoegingen. Kijkt u wat raar op van het stoffen doekje met een handvat eraan? Dat is de afwasborstel. Het doekje wassen we op 60 graden voor de volgende gasten, de steel gaat levenslang mee. Dit scheelt honderden afwasborstels per jaar – en een hele berg plastic.

 prachtige zeepjes texel vakantiehuis

Jemako schoonmaakmiddel texel vakantiehuis

jemako afwasborstel duurzaam

De prijs die u op de site ziet, is de prijs die u betaaalt

Het eerste wat ik mij voornam: u wordt bij het boeken van een vakantiehuis nooit geconfronteerd met ‘bijkomende kosten’. De prijs die u ziet op mijn website voor de huur van een van mijn Texel vakantiehuizen voor vier personen, is de prijs die u betaalt. Wat u kunt verwachten als u bij mij boekt:
• Eén prijs, zonder bijkomende kosten (ook de toeristenbelasting heb ik bij de prijs inbegrepen).
• Een schoon huis bij aankomst.
• Opgemaakte bedden.
• Koffie en theepakket bij aankomst.
• Mooie zeepjes in de wc.
• Een paar vaatwasblokjes op het aanrecht.
• Bloemen op de keukentafel.
• Keukendoeken aan het haakje in de keuken.
• Handdoeken in de badkamer (in de zomer doen we daar een aantal strandlakens bij).
In de winter naar Texel? Hier moet u zijn

Wilt u zelf graag ervaren hoe een winter of herfst in onze vierpersoonshuizen op Texel bevalt?

We kunnen ons voorstellen dat u na dit verhaal zelf graag ervaart hoe een vakantie of weekend in onze huizen bevalt. Onze huizen zijn naast heerlijke zomerhuizen met openslaande deuren, ook zeer goed voorbereid op kortere, frisse dagen. De sfeervolle gashaard, vloerverwarming en extra goede isolatie houdt de warmte binnen en de kou buiten. De badkamer heeft een wellness-uitstraling. De huizen Sparappel en Roos beschikken zelfs over een ligbad. Als de kou komt en de wind buldert, giert en aan uw jas trekt, is een vakantie in een van onze vierpersoonshuizen op Texel een heerlijkheid.

Warme chocomel op de bank na een strandwandeling, een maaltijd koken in onze perfect uitgeruste keuken (met Miele en Smeg apparatuur en keukengerei van Le Creuset). Dankzij de volledig toegeruste zespersoons huizen op Texel hoeft u de deur niet uit.

De komende maanden gaan we u meer vertellen over de charme van de winter op het eiland. Wilt u geen winters verhaal missen? Volg mij dan via Facebook of Google +. Daar deel ik alle blogs van Groenendaal Texel.

Lees hier het lijstje met betrekking tot de inrichting en luxe van onze huizen nog even door. Dit alles maakt die herfstvakantie of wintervakantie op Texel wel bijzonder.

Wilt u nu een vakantie boeken?

 In de maanden november tot en met half maart is er in de drie vierpersoonshuizen nog plek voor u en uw dierbaren. Wilt u met elkaar genieten van de luxe in de huizen, terwijl buiten het bos zachtjes ruist in de herfst- en winterwind?

Wees er snel bij en bel of mail mij of doe een reserveringsaanvraag.