De leuke enthousiaste reacties van vakantiegasten hebben ertoe geleid dat ik nog een prachtig vierpersoons vakantiehuis op Texel laat bouwen.

Het vierpersoonshuis krijgt de stijlvolle huiselijkheid die u van mij gewend bent. Met rustige, goed doordachte en natuurlijke kleuren (mijn tafel ligt op dit moment vol met kleurstalen en aantekeningenbriefjes). De inrichting en sfeer gaan u het gevoel geven dat u thuiskomt en dankzij de service kan ik u verzekeren dat u zich ook in dit nieuw te bouwen huis de koning te rijk gaat voelen! De locatie van het nieuwe huis: het intieme en kleinschalige park 't Hoogelandt op Texel (aan de rand van het bos en op een steenworp afstand van De Noordzee).

woonkamer

Foto: de woonkamer van het huidige vierpersoonshuis. De nieuwe wordt iets kleiner.

Twee slaapkamers met elk een eigen badkamer

Het nieuwe vierpersoonshuis op het kleinschalige en beschutte bospark ‘t Hoogelandt krijgt slaapkamers met elk hun eigen luxe en privacy. De twee slaapkamers hebben een eigen, aanpandige badkamer met wc. Een van de twee badkamers heeft zelfs een eigen bad. 

slaapkamer

Foto: de slaapkamer in het huidige vierpersoonshuis. De sfeer en inrichting van het nieuwe huis worden ongeveer hetzelfde.

Waarom één badkamer met bad?

Omdat ik heb geluisterd naar mijn gasten! Veel van hen duiken na een lange dag het liefst even in bad. Dus als u te zijner tijd mijn nieuwe huis boekt, het is aan het begin van zomer 2017 klaar, verheugt u zich alvast maar op paar uur badderen in uw zelf meegebrachte geurende etherische oliën. En vergeet dat spannende boek niet... Een aantal gasten kwam deze zomer met kleine kinderen naar Texel; dan is een bad vooral onmisbaar, heb ik me laten vertellen. Het scheelt in ieder geval gesjouw met eigen plastic badjes (die vaak net niet in de toch al overvolle kofferbak passen). Ook goed om te weten: op beide slaapkamers is ruimte voor kinderbedden. 

Ook voor hondenbezitters die naar Texel willen

Ik heb besloten om hondenbezitters de mogelijkheid te geven mijn huizen te boeken. Als ze me vooraf een berichtje sturen - en ik er op kan vertrouwen dat de hond niet bij hen in bed slaapt of op de bank – gun ik ze een heerlijke vakantie met hun hond op Texel. Er zijn veel hondenbezitters en honden die van het eiland, de uitgestrekte stranden en het Texelse bos houden.

Ruime kavel, grote tuin, autoluw en naast een bospad

De kavel waarop het huis wordt gebouwd, heeft een oppervlakte van 980 m2. Dat is voor vakantiehuisbegrippen op Texel heel erg ruim. Het vierpersoonshuis komt aan de rand van het park te liggen en aan het einde van een rustig en doodlopend weggetje waar geen verkeer rijdt. Nog leuker: de tuin grenst aan een pad naar het Texelse bos De Dennen. Extra leuk voor hondenbezitters en kinderen die wel van een beetje avontuur houden.

Wat gaat het kosten en wanneer is het klaar?

De bouw is nog niet eens begonnen, maar als alles goed gaat is het huis medio mei 2017 klaar en start ik aan het begin van de zomer met verhuren (ik hoop al in juni). Omdat de tuin groter is en het huis meer luxe heeft dan het eerste vierpersoonshuis, heb ik besloten het huurbedrag iets hoger te maken. De prijzen staan binnenkort op de site.

Nu ga ik weer  verder met het plannen van de bouw en het kiezen van de kleuren. Ik houd u op de hoogte van alle vorderingen!