Op het kleinschalige huisjespark ‘t Hoogelandt, aan de rand van het Texelse bos en op een kilometer afstand van het strand staan de twee prachtige vakantiehuizen van Groenendaal Texel. Zowel in als rond de woningen ziet u het gevoel voor styling van eigenaresse Niesje Strick terug. Eén van de huizen is al veertig jaar in het bezit van haar familie en zeer regelmatig grondig opgeknapt.
Vierpersoonshuis

Vierpersoonshuis

Dit vierpersoonshuis op Texel herbergt een fantastisch verhaal. Het is al veertig jaar in het bezit van mijn familie en ik beleefde er veel zomervakanties. Onlangs heb ik het opgeknapt tot een nog stijlvoller, liever en sfeervoller Texels vakantiehuis. De prachtige keuken waarin u alles vindt wat u nodig hebt, de grote tuin, heerlijke bank en perfect aanvoelende bedden… Binnenstappen in dit huis, aan de rand van het bos en vlakbij zee, voelt als thuiskomen.

Zespersoonshuis

Zespersoonshuis

‘t Hoogelandt is een populaire plek onder strandliefhebbers en rustzoekers die op zijn tijd graag de reuring van een dorpje opzoeken. Daarom heeft de parkbeheerder besloten om het terrein uit te breiden met een aantal nieuwe huizen. Groenendaal Texel is de gelukkige eigenaar van één van deze luxe vakantieplekken. Kom, dan nemen we u mee naar het huis. Een droomhuis dat u nu kunt reserveren.